Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο   6946707634

Ξεκίνησε η παράδοση της νέας παραγωγή μας...

oliveoil-epidavros-car

Εξαιρετικό ελαιόλαδο για το 2016 με απίθανη γεύση...!!!

Τελειώσαμε με την παραγωγή της φετινής σοδειάς. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε προσιτές τιμές, για λίγες μέρες η παράδοση μέχρι την Αττική θα γίνει Δωρεάν.

Για να ξέρετε τι βάζετε στο πιάτο σας βρείτε τον παραγωγό σας... που θα συνεργάζεστε και θα ξέρετε το λάδι που τρώει η οικογένειά σας...

Οι πελάτες μας είναι μέλη της οικογένειάς μας...!

Άριστο το λάδι μας για άλλη μια χρονιά, χρώμα χρυσού και γεύση μελιού!!!!

Ξεκινήσαμε την παραγωγή της φετινής σοδειάς. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε καλή τιμή.

Για να ξέρετε τι βάζετε στο πιάτο σας βρείτε τον παραγωγό σας... Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που οι πελάτες μας είναι μέλη της οικογένειάς μας...!

Ανάκληση τυποποιημένου ελαιολάδου - 2014

«Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, το τυποποιημένο προϊόν Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΑΡΓΑ σε μεταλλική συσκευασία των 5L, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 20 Αυγούστου 2015, εμπίπτει στην κατηγορία ΛΑΜΠΑΝΤΕ και καθίσταται μη βρώσιμο ως έχει».

Δυστυχώς, ακόμα και οι κρατικοί έλεγχοι δε μπορούν να εξασφαλίσουν τι ελαιόλαδο βάζει ο καταναλωτής στο καθημερινό του τραπέζι. Είμαστε μια ευλογημένη χώρα και παράγουμε κορυφαίας ποιότητας ελαιόλαδο. Βρείτε τον παραγωγό σας, δοκιμάστε το προϊόν του και εμπιστευθείτε τον αν το αξίζει.

Η οικογένεια μας παράγει ελαιόλαδο χωρίς καμία επεξεργασία, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε άμεσα, ακόμα και την ώρα της συγκομιδής/παραγωγής, από τα κτήματά μας. Κατευθείαν από τον καρπό της ελιάς στο πιάτο σας!

Για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία για το πολυτιμότερο αγαθό της διατροφής μας!


«Συγκεκριμένα, μετά από ελέγχους, βρέθηκε η απορρόφηση στο υπεριώδες φάσμα να υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο και καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν».

Δώστε Προσοχή!

Gallery

Δείτε τα βίντεο από την παραγωγή μας

 
      
                              

Επικοινωνία

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6946707634
 Νέα Επίδαυρος, Αργολίδας

Ακολουθήστε μας στο..